MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności....
fot. Michael Abramov/GettyImages

Szkodliwe E-dodatki do żywności. Tym trują nas producenci. Które E mogą szkodzić? Dlaczego nie wszystkie dodatki do żywności są bezpieczne

Dodatki do żywności E

Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności. Niektóre z nich nie są jednak tak bezpieczne, jak dotąd uznawano – i nie chodzi wcale o sztuczne barwniki czy słodziki. Warto wiedzieć, których dodatków unikać.

Zobacz również

Dzień Dziecka w Lublińcu. Każdy mógł pokazać swojego hobby horse!

NOWE
Dzień Dziecka w Lublińcu. Każdy mógł pokazać swojego hobby horse!

Cocon Academy uświetnił Festiwal Artystów Ulicznych. Zachwycające występy [FOTO]

Cocon Academy uświetnił Festiwal Artystów Ulicznych. Zachwycające występy [FOTO]

Polecamy

Przegląd maja w Porębie

Przegląd maja w Porębie

Kolor stolca, który może wskazywać na raka jelita grubego. Czy to ciebie dotyczy?

Kolor stolca, który może wskazywać na raka jelita grubego. Czy to ciebie dotyczy?

Dip czosnkowy z fetą. Pyszny dodatek do warzyw i mięs. Zrobisz raz i przepadniesz

HIT DNIA
Dip czosnkowy z fetą. Pyszny dodatek do warzyw i mięs. Zrobisz raz i przepadniesz